Directions
Gingerbread Panna Cotta
Nog op zoek naar een last minute idee voor het kerstdiner? Of zoek je juist een dessert wat zowel jong en oud kan eten als het gaat om het staartje: het kerstdessert.
Als het om kerstmis gaat is er naast gezelligheid en lekker eten een ding wat bij mij naar boven komt. Koekjes maken! Mijn favoriete kerstkoekje? De Gingerbread Man ook wel bekend als gember koekjes. Toen ik na ging denken over het dessert voor het kerstdiner dacht ik aan iets makkelijks, kleins en luchtig: panna cotta en om er nou een kersttint aan te geven. Besloot ik gingerbread panna cotta te maken. Verkruimelde gember koekjes die vervolgens vermengen met de panna cotta. Maak het af met een heerlijke bessen compot en merry christmas. Een perfect einde van een heerlijke kerst maaltijd.
TIP
- | Kun je geen gingerbread of gember koekjes vinden? Vervang deze met bastogne koeken.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
Steps
1
Done
|
gelatine in koud water 5 minuten |
2
Done
|
200 gram van het frui (80 gr bramen, 60 gr frambozen, 60 gr aardbei) in pan met water en suiker. Roeren en langzaam prokken. Als prutteld van het vuur. Na 3 uur eroverheen schenken en garneren met overige fruit. |