2 pakken (à 500 gram) gnocchi | |
1 pol (à 500 ml) pastasaus | |
2 pakken (à 200 gram) vegetarische balletjes | |
200 gram spinazie | |
1 eetlepel olijfolie |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Sinds wij voor 80-90 % van de tijd vegetarische eten, eten we eigenlijk nooit echt vlees of vleesvervangers bij pasta. Toch vind ik het leuk om soms eens nieuwe dingen proberen. Pasta met gehaktballetjes is een klassiek gerecht, dus waarom niet gnocchi met vegetarische balletjes.
Nou is gnocchi helemaal niet zo moeilijk om te maken (recept), maar doordeweeks wil je makkelijk en dan is kant-en-klaar uit de winkel natuurlijk helemaal prima en deze is ook super snel klaar. Gezien de vegetarisch ballen ook max 8 minuten nodig hebben. Heb je dit gerecht dus binnen 20 minuten op tafel.
1
Done
|
gnocchiBreng een pan met een ruime hoeveelheid water aan de kook. | Kook de gnocchi volgens de aanwijzing van de verpakking. Let op! Als de gnocchi drijven dan moeten ze vaak nog even koken. | Giet de gnocchi af. |
2
Done
|
SausVerhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. | Bereid de vegetarische balletjes volgens de aanwijzing van de verpakking. | Voeg de pastasaus en de spinazie toe een laat de spinazie slinken. | Voeg de gnocchi doe en bak deze nog een 2 minuten mee. | Serveer direct. |