500-600 gram aardappel kroketjes (diepvries) | |
175 gram (1 pak) pulled oats | |
2 eetlepel Mexicaanse Kruiden | |
1 eetlepels Olijfolie | |
200 gram zwarte bonen (blik) | |
200 gram mais (blik) | |
100 gram geraspte kaas | |
250 gram cherry tomaten | |
2 avocado | |
EXTRA |
|
cremé fraîche | |
salsa saus | |
guacamole | |
tortilla chips |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Nacho’s, ik denk dat er maar weinig mensen zijn die het niet lekker vinden. Het is een heerlijke snack, borrelhap of bijgerecht. Waar je ook makkelijk een maaltijd van kan maken.
Ga je dit recept maken of heb je vragen? Laat het vooral weten in een reactie hieronder.
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. | Verdeel de aardappelkroketten over de bakplaat en zet deze 15 minuten in de oven. | |
2
Done
|
In een kom meng de pulled oats met de olie en de Mexicaanse kruiden. | Giet de zwarte bonen en mais af in een zeef en spoel het af met koud water. | Verdeel de pulled oats over de aardappelkroketten, gevolgd door de zwarte bonen en mais. | Rasp tot slot de kaas eroverheen. | Zet deze nog eens 10 minuten in de oven. |
3
Done
|
Was de tomaten en halveer ze. | Halveer de avocado, verwijder de pit en snij de rest van het vruchtvlees in blokjes. | Verdeel de tomaten en avocado over de bakplaat en serveer direct. |