1/2 aubergine | |
1/2 courgette | |
2 wortel | |
1/4 tlp oregano (gedroogd) | |
1/4 tlp basilicum | |
2-3 etlp Pasta |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Voor het afscheid van werk maakte ik een Ratatouille Ricotta Taart natuurlijk had ik veelte veel groenten (aubergine, courgette, wortel) over. Ik besloot daarvan nog wat easy ratatouille te maken en dacht toen meteen waarom niet ook een Babyproof Ratatouille met Pasta voor mijn baby.
Hoezo baby proof?
Normaal doe ik in de tomatensaus van de ratatouille nog wat ui, knoflook en natuurlijk zout. Drie ingrediënten waar ik zeker het eerste jaar nog even mee wacht voor de kleine man. De baby proof ratatouille is daarmee absoluut niet minder lekker.
Bij de ratatouille serveerde ik pasta, maar je kunt er natuurlijk ook wat bruinbrood of rijst bij doen of gewoon zoals het is.
1
Done
|
Breng een pan met water aan de kook. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat het staan. |
2
Done
|
Was de aubergine, courgette en wortel. Schil de wortel en aubergine. Snij de wortel, aubergine en courgette in kleine stukjes. |
3
Done
|
Kook of stoom de wortels, aubergine en courgette 20 minuten. Bewaar 2 etlp kookvocht, en giet de rest af. |
4
Done
|
Voeg de oregano en basilicum toe aan de groenten. Purer de groenten en kruiden met de 2 etlp kookvocht zo fijn als jezelf wilt. Serveer de ratatouille puree met de pasta. |