600 gram roseval aardappel | |
400 gram pompoen | |
300 gram wortel | |
2 etlp (olijf)olie |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Traybake
In het nieuwe jaar zullen jullie mijn nieuwe verslaving betreft koken ontdekken: de Traybake. Een onwijs makkelijke manier om snel een maaltijd op tafel te zetten. Zonder veel afwas en over het algemeen heb je 10 minuten werk en binnen 30 minuten een maaltijd op tafel. Perfect voor de doordeweekse snelle maaltijd. Om je vast een idee te geven vandaag een pompoen met wortel en aardappel traybake. Ik maakte deze met een gegrilde kip uit de oven. Ideaal om geen pannen vies te hoeven maken.
We haalden een kip gewoon bij de supermarkt die 1 uur in de oven moest en die laatste 25 minuten deden we deze bakplaat erbij. Alles uit de oven en amper werk in de keuken. Heerlijk en iedereen geniet. Ik hoop dat het je nieuwsgierig maakt naar de vele traybake recepten die in het nieuwe jaar online komen op Babies Kitchen. Ik heb er namelijk heel wat al voor jullie klaar staan.
Babyvoeding Geschikt vanaf 7 maanden. Eventueel wel wat pureren/prakken.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. |
2
Done
|
Schil eventueel de pompoen en verwijder de zaadlijst. | Snij de pompoen in blokjes. | Was de aardappels en snij in stukjes (zelfde grote als pompoen). | Rasp eventueel de wortels en snij in stukjes. | |
3
Done
|
Verdeel de groente en aardappels over de bakplaat en hussel met 2 etlp olie. | Zet de bakplaat in de oven voor 20-25 minuten tot de pompoen zacht is en de aardappels gaar. |