Bloemkool met Zoete Aardappel [Babyvoeding]

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gram bloemkool
1 zoete aardappel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

6 maanden

Directions

Bloemkool met Zoete Aardappel

Als kinderen ziek zijn, dan merk je dit over het algemeen direct aan hun eet gedrag. Zo ook bij mijn over het algemeen goed etende kinderen. De afgelopen maanden loopt Parker constant te kwakkelen met verkoudheid. Nou zijn mijn kids hier beide al mega gevoelig voor, met beide astma trekjes. Maar Parker is natuurlijk net ook pas naar de opvang ja dan roep je er om. De laatste keer had ze doorkomende tandjes (met diarree), koorts, benauwd en sliep mega slecht. Dan is je tandvlees al gevoelig en je keel doet al pijn. Eten daar heb je dan geen zin in. Ik besloot daarom voor Parker maar gewoon bloemkool met zoete aardappel babyvoeding te maken.

Parker heeft gewoon tanden en kan echt wel kauwen, maar soms is een geprakt hapje gewoon even lekker en vooral als je ziet bent zijn de groente en aardappel favoriet bij onze kids. In onze vriezer hebben wij altijd wel bloemkool liggen, voor dit soort noodgevallen of voor in een smoothie, dus zeker een tip van mij!


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Schil de zoete aardappel en snij in stukken. | Was de bloemkool en snij in roosjes.

2
Done

Kook of stoom de bloemkool met zoete aardappel in 20 minuten gaar. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de groente met de achter gehouden kookvocht. |

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Worteltjescake zonder suiker | Babies Kitchen
previous
Worteltjescake zonder suiker
Pompoen met Wortel en Aardappel Traybake | Babies Kitchen
next
Pompoen met Wortel en Aardappel Traybake

Add Your Comment