Pompoen wentelteefjes

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 brood (wit)
1 ei
2 etlp pompoenpuree
1 tlp vanillearoma
1 tlp pompoenkruiden
100 ml melk
1 etlp kokosolie of boter
(*optioneel) kaneel, ahorn siroop, poedersuiker

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Dreumes +

Directions

Als ik aan wentelteefjes denk, denk ik meteen ook aan mijn jeugd. Woensdagmiddag waren we altijd thuis en soms verwende onze moeder ons met lekkere wentelteefjes. Tegenwoordig maak ik wentelteefjes alleen als ik oud wit brood in huis heb en probeer af en toe eens wat nieuwe variaties in mijn oude vertrouwde recept te gooien. Zoals bij deze pompoen wentelteefjes met de smaken van het najaar.

Vanwege de pompoenpuree en kruiden zit er al heel veel smaak aan de wentelteefjes zelf en zou je ze zo kunnen serveren. Wil je ze zoeter of toch nog wat toevoegen dat kan. Denk dan aan kaneelpoeder, ahorn siroop (maple syrup) of poedersuiker.

Recept voor pompoenpuree

Recept voor pompoenkruiden

Steps

1
Done

Klop het ei los met de pompoenpuree, melk, pompoenkruiden en vanillearoma in een kom.

2
Done

Snijd de gewenste figuurtjes uit het brood of haal alleen de korstjes van de sneetjes brood.

Dompel het brood in het eimengsel.

3
Done

Verwarm wat olie of boter in een koekenpan en leg de sneetjesbrood erin. Bak het brood rondom bruin in 4 minuten.

Leg de wentelteefjes op een bord en garneer met wat ahorn siroop, kaneel of poedersuiker.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

pompoenpuree | Babies Kitchen
previous
Pompoenpuree
next
Wintersrood hapje

Add Your Comment