1 courgette | |
1 aubergine | |
4 tomaten | |
140 gram tomatenpuree (uit blik) | |
2 tlp provencaalse kruiden | |
30 gram parmezaanse kaas |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Ratatouille kun je op heel veel verschillende manieren maken. Een heerlijk groenten gerecht wat onwijs makkelijk om te maken is. Op Babies Kitchen heb ik al eens een babyproof ratatouille recept gedeeld. Perfect voor als je dit gerecht maakt en wat leftovers hebt. Ik ben dol op dit gerecht en maak ik ratatouille uit de oven, dan helpt Logan maar wat graag mee. Netjes alles op een rij leggen, wel kind vind dat nou niet leuk. Eet ik het alleen zo? Kan, maar over het algemeen serveer ik er nog pasta, rijst of stokbrood bij. Geen zin in vegetarisch, dan is een visje erbij bakken zeker een goed idee.
1
Done
|
Verwarm de oven op 200 graden. | Vet een ovenschaal in met olie. |
2
Done
|
Verdeel de tomatenpuree over de bodem van de ovenschaal en verdeel de helft van de Provencaalse kruiden eroverheen. |
3
Done
|
Was de tomaten, courgette en aubergine. Verwijder de kroontjes van de tomaten en snijd de groenten in dunne plakjes. | Leg de plakjes om en om in de ovenschaal. | Rasp de kaas er boven en verdeel de overige kruiden er op. | Zet de ovenschaal in de oven voor 45 minuten. |