300 gram fusilli pasta | |
90 gram pesto rosso | |
1/2 komkommer | |
200 gram cherry tomaten | |
1 bol (125 gram) mozzarella | |
100 gram gegrilde paprika (pot) |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
In de zomer eten wij graag salades, maar hoe maak je nou een salade die jouw kinderen ook eten? Mijn Snelle Rode Pesto Pastasalade is altijd een succes! Logan en Parker houden sowieso van pasta en door het gebruik van rode pesto creëer ik meer het idee van rode pastasaus. Door de pasta gaan allemaal ingrediënten die mijn kids zo uit het vuistje eten. So what is not to love. Een snelle salade, die perfect is als maaltijd of natuurlijk mee kan voor een picknick lunch.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. | Giet de pasta af en spoel af met koud water. |
2
Done
|
Was de komkommer en snijd in blokjes. | Was de tomaten en snijd in kwartjes. | Snij de mozzarella in blokjes. | Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in kleine reepjes. | Meng de pasta met de komkommer, tomaat, mozzarella, paprika en pesto. | Enjoy! |