Watermeloen Ontbijt Pizza

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

watermeloen
kokos of Griekse yoghurt
granola
klein fruit (blauwe bessen en frambozen)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Watermeloen Ontbijt Pizza

Is de watermeloen pizza nog origineel? Absoluut niet ik geloof dat de afgelopen jaren elke foodblogger het wel gedeeld hebben. Ik heb ook lang getwijfeld of ik het wel of niet zou delen. Ik vind het zo’n copy cat, maar ik maak het wel regelmatig voor Logan als ik een watermeloen heb. Tijdens de afgelopen hittegolf zij Logan ‘mama je moet wel foto’s maken’. Mijn kind kent mij te goed. Ik had watermeloen ontbijt pizza gemaakt, al vond hij het net een taartje om te eten. Gezien ik persé van Logan foto’s moest maken, besloot ik het deze zomer dan maar eens te delen.  Wie weet trekt dit jouw over de streep om ook eens een keer te maken. Net zoals de watermeloen frietjes is het gewoon een andere manier om een ingrediënt als watermeloen aan jouw kinderen te introduceren.

Voor de cruesli kun je elke gewenste cruesli of musli of havermout die je wilt gebruiken. Ik gebruik mijn eigen homemade recept. Klik hier voor het recept. 


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Snij de watermeloen in mooie gelijke plakken van ongeveer 3 cm dik. | Besmeer de plakken met de yoghurt. | Verdeel de granola er overheen en vervolgens het fruit. | Snij in mooie pizza punten.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Blauwe Bessen en Yoghurt Donuts met NaturNes Bio | Babies Kitchen
previous
Blauwe Bessen en Yoghurt Donuts met NaturNes Bio
snelle rode pesto pastasalade | Babies Kitchen
next
Snelle Rode Pesto Pastasalade

Add Your Comment