Mango Lassi

0 0
Mango Lassi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300 gram mango (diepvries/vers)
250 ml (plantaardige) yoghurt
6 ijsblokjes
1 eetlepel honing
15 ml (plantaardige) melk

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Mango Lassi

Ga je naar een Indisch restaurant, dan is de kans zeer groot dat je mango lassi op de dranken kaart tegen komt. Mango lassi is een klassiek drankje uit het Noorden van India. Het wordt vooral in de Lente gedronken als het volop mangoseizoen is. Gelukkig kunnen wij tegenwoordig het hele jaar door mango’s kopen uit de diepvries (al ben ik toch voorstander van seizoen producten). We kunnen dus ook gewoon het hele jaar door dit heerlijke drankje maken.

Mango lassi is een verfrissend en heerlijk drankje dat zijn oorsprong vindt in de kleurrijke keuken van India. Het is een blend van verse rijpe mango’s, romige yoghurt, een vleugje melk. Het resultaat is een zijdezachte, tropische drank die perfect is om de zomerse hitte te trotseren of om even terug te denken aan de zomer in de herfst!

Het drankje is net een smoothie en daarom perfect voor kinderen en natuurlijk om samen met je kinderen ook te maken!

 


Op zoek naar meer smoothie recepten? Klik hier

Steps

1
Done

Indien je verse mango gebruikt: Schil de mango, verwijder de pit en snijd de rest in stukken.

2
Done

Doe de mango samen met de yoghurt, de ijsblokjes, de melk en de helft van de honing in een blender. | Mix alles in de blender tot een gladde smoothie. | Niet zoet genoeg? voeg nog wat honing toe. Vind je de Smoothie te dik? Schenk er nog wat melk bij.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Sint Maarten Chocolade Brownies - Recept Kidshoekje.nl
previous
Sint Maarten Chocolade Brownies
MenM Trailmix - Kidshoekje.nl
next
Trailmix met M&M’s en Goldfish

Add Your Comment