Directions
Mango Lassi
Ga je naar een Indisch restaurant, dan is de kans zeer groot dat je mango lassi op de dranken kaart tegen komt. Mango lassi is een klassiek drankje uit het Noorden van India. Het wordt vooral in de Lente gedronken als het volop mangoseizoen is. Gelukkig kunnen wij tegenwoordig het hele jaar door mango’s kopen uit de diepvries (al ben ik toch voorstander van seizoen producten). We kunnen dus ook gewoon het hele jaar door dit heerlijke drankje maken.
Mango lassi is een verfrissend en heerlijk drankje dat zijn oorsprong vindt in de kleurrijke keuken van India. Het is een blend van verse rijpe mango’s, romige yoghurt, een vleugje melk. Het resultaat is een zijdezachte, tropische drank die perfect is om de zomerse hitte te trotseren of om even terug te denken aan de zomer in de herfst!
Het drankje is net een smoothie en daarom perfect voor kinderen en natuurlijk om samen met je kinderen ook te maken!
Op zoek naar meer smoothie recepten? Klik hier
Steps
1
Done
|
Indien je verse mango gebruikt: Schil de mango, verwijder de pit en snijd de rest in stukken. |
2
Done
|
Doe de mango samen met de yoghurt, de ijsblokjes, de melk en de helft van de honing in een blender. | Mix alles in de blender tot een gladde smoothie. | Niet zoet genoeg? voeg nog wat honing toe. Vind je de Smoothie te dik? Schenk er nog wat melk bij. |