Sint Maarten Chocolade Brownies

0 0
Sint Maarten Chocolade Brownies

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

115 gram ongezouten boter
150 gram suiker
110 gram lichte basterd suiker
2 eieren
1 theelepel vanille extract
95 gram bloem
40 gram cacao
1/4 theelepel zout
100+ gram chocolade repen/snoep

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Sint Maarten Chocolade Brownies

Morgen is het eindelijk zover…de kinderen mogen weer langs de deuren met hun lantaarn om liedjes te zingen en natuurlijk: snoep te krijgen! Als kind vond ik Sint Maarten echt onwijs leuk en nu ik zelf kinderen heb vind ik het ook geweldig om te doen. Wij wonen ook nog eens in een mega-kindvriendelijke buurt, dus zelf moeten wij ook wel voor 150+ kinderen snoep halen! En dan eenmaal thuis is het de buit bekijken. Allebei mijn kinderen zijn niet zo weg van chocolade, dus daar heb ik inmiddels een aantal lekkere recepten voor. Zoals deze Sint Maarten Chocolade Brownies.

Van brownies wordt ik sowieso altijd gelukkig en deze zijn natuurlijk dubbelop feest. Heerlijke chocolade brownies met verschillende soorten mini-chocolade repen er doorheen. Denk aan Smarties, Lion, KitKat, Snickers, Mars. Ga zo maar door! Is het chocolade dan kan je het in deze brownie doen. Het recept is heel makkelijk om te maken en een echte aanrader om na 11 november te maken!

Sla het recept dus op en ga zondag lekker aan de bak!


Bekijk ook: Sint Maarten Snoep Koekjes!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 180 graden. | Bedek een bakblik/ovenschaal met bakpapier. | Snijd de chocolade repen in grove stukken.

2
Done

In een kom mix de boter zacht. | Voeg de suikers toe aan de boter tot het een zachte substantie heeft zonder boter klontjes. | Voeg de eieren en het vanille extract toe. |

3
Done

In een kom zeef de bloem, zout en cacao samen. | Voeg de bloem geleidelijk toe aan het boter en ei beslag. Mix tot alles goed gemengd is. | Voeg de helft van de chocolade toe en vouw deze door het beslag met een spatel. |

4
Done

Schenk het beslag in de bakvorm. | Verdeel de helft van de overgebleven chocolade over het beslag. | Zet de bakvorm in de oven voor 35-40 minuten. Let op dat de randen niet verbranden. |

5
Done

Haal de brownies uit de oven en verdeel de overige chocolade over de bovenkant van de brownies. Duw eventueel iets aan. | Laat de brownies compleet afkoelen.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Pumpkin Spice Kikkererwten - Kidshoekje.nl
previous
Pumpkin Spice Kikkererwten
Mango Lassie - Kidshoekje.nl
next
Mango Lassi

Add Your Comment