Trailmix met M&M’s en Goldfish

0 0
Trailmix met M&M’s en Goldfish

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Pretzels
Goldfish Crackers (kaas crackertjes)
Rozijnen
Pinda's
M&M's

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Trailmix met M&M’s en Goldfish

Afgelopen zomer maakte ik voor het eerst een Trailmix voor onze roadtrip. Voor wie er niet mee bekend is kun je het, het beste vergelijken met Studentenhaver. Diverse hartige en zoete snack-ingrediënten die je door elkaar mengt. Denk aan gedroogd fruit, noten, zoutige snacks en snoepjes/chocolade.  Voor onze roadtrip door Scandinavië (waar ik de blogs nog steeds van moet schrijven en delen), maakte ik een Trailmix met M&M’s en Goldfish.

Goldfish is een Amerikaanse cheddar cracker in de vorm van visjes. In Nederland vond ik ze zowel bij de Jumbo als de Albert Heijn, maar mocht je ze niet kunnen vinden dan kan je het ook door een andere (kazige) cracker variant vervangen. Het idee van een trailmix is wel dat het bestaat uit allemaal kleine ingrediënten, waar je zo een handje van kan pakken.

Lekker kom komende feestdagen een bakje van op tafel te zetten en misschien kom ik komende week wel met een Sinterklaas Trailmix! Hou de site dus in de gaten.

Steps

1
Done

Mix alle ingrediënten in een kom door elkaar! Probeer van elk ingrediënt de zelfde hoeveelheid te nemen, dit is echter niet noodzakelijk.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Mango Lassie - Kidshoekje.nl
previous
Mango Lassi
Pepernoten Bananenbrood - Kidshoekje.nl
next
Pepernoten Bananenbrood

2 Comments Hide Comments

Wat een goed idee, een trail mix is heerlijk voor ons tijdens het wandelen, maar ook ik weet dat mijn kinderen beter wandelen op iets lekkers en dan is deze trail mix ideaal. Ik wist niet dat je deze goldfish crackers ook bij de Jumbo kan kopen, ik ken ze ook uit Amerika dus ik weet zeker dat ik ze hier mee kan verwennen.

Add Your Comment