Slowcooker Apple Crumble

1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 stuks Appels (Granny Smith)
80 gram havermout
100 gram lichte basterd suiker
100 gram bloem
1 tlp kaneel of pumpkin spice
110 gram boter
bakpapier

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Slow Cooker

Directions

Slow Cooker Apple Crumble

Steeds vaker zie ik slow cooker recepten voorbij komen. Zelf was ik echter nog niet overtuigd waarom ik een slow cooker zou kopen. Tot ik bij mijn zorgverzekering tegen de zorgpunten die ik had opgespaard en het kleine bedrag van 13 euro een kleine slow cooker (of crockpot) kon kopen. Ik dacht waarom niet. Vooral in de corona tijd waar ik de tijd heb dit uit te zoeken. Ik had moeten weten dat ik deze uiteraard meteen wou testen. Al hadden we al het eten voor de week al in huis. Het werd daarom een dessert recept om als eerste uit te proberen een slow cooker apple crumble. Als je Babies Kitchen op Instagram volgt (@babieskitchennl) had je dit mogelijk al in de stories voorbij zien komen. Ik was super enthousiast en het was zo lekker dat er geen foto’s waren gemaakt.

Logan vond dit niet erg hoor, want inmiddels wil hij dit elke avond wel als dessert hebben. Warme Apple Crumble direct uit de crockpot. Omdat wij een kleine crockpot hebben maak ik de helft van dit recept wat precies een prima kleine portie is voor ons vieren. Afhankelijk van je crockpot kun je dus bepalen hoeveel je maak.

Binnenkort zullen we meer met de crockpot experimenten. Jullie nog suggesties?

 


*Pumpkin Spice recept: klik hier


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Bedek de crockpot met bakpapier. | Schil en snij de appels in plakjes.| Doe de appel plakjes in de crockpot en maak gelijke laag. |

2
Done

Meng in een kom de havermout, bloem, suiker en kaneel. | Snij de boter in kleine blokjes en kneed deze door het havermout mengsel. | Strooi het havermout mengsel over de appels in de crockpot. | Doe de deksel op de crockpot en zet deze aan voor 3-4 uur.

3
Done

Schep de warme apple crumble op de borden en serveer met wat slagroom en/of ijs.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Paas M&M Blondies | Babies Kitchen
previous
Paas M&M Blondies
Kidneybonen met Courgette en Paprika | Babies Kitchen
next
Kidneybonen met Courgette en Paprika [Babyvoeding]

5 Comments Hide Comments

Yammie vanmiddag gemaakt en het was zalig…..gelukkig nog iets over voor morgen.
Dank voor het delen van je recept.

Add Your Comment