Paas M&M Blondies

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

180 gram lichte basterd suiker
200 gram Paas M&Ms (of gewone)
50 gram witte chocolade druppels
115 gram ongezoute boter
1 tlp vanille
200 gram bloem
1 ei
1/2 tlp bakpoeder
snufje zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ook lekker als het niet Pasen is!

Directions

Paas M&M Blondies

Mijn man en ik zijn dol op brownies. Mijn huidige favoriet OREO brownies zal ik rond moederdag delen. Geloof mij alle moeders (en de rest die van chocolade houden) willen dit! Helaas (of gelukkig, hoe je het bekijkt) vind Logan Chocolade niet zo lekker. Wat resulteerd dat ik heel af en toe wel Blondies maak. Witte chocolade vind hij namelijk wel lekker. Gezien het Paasweekend voor de deur staat besloot ik Witte Chocolade Paas M&M Blondies te maken. Blondies met paas M&Ms er doorheen. Uiteraard is dit een recept niet alleen perfect voor Pasen. Het hele jaar rond kun je dit maken. Paas M&Ms zijn er dan wel weer niet het hele jaar rond, dus dan kun je ook gewone M&Ms gebruiken.

Zelf heb ik toch echt de voorkeur aan brownies, maar af en toe blondies zijn ook lekker. Vooral als ik mijn kids er ook gelukkig kan maken.


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 180 graden. | Vet een vierkante bakvorm in met bakspray of boter. Doe wat bakpapier in de vorm.

2
Done

Smelt de boter in een magnetron bestendig bakje. Ongeveer 30-40 seconde. | In een kom geschikt voor een mixer meng de boter, suiker, ei en vanille. Mix alles goed door elkaar. | Voeg de bloem en de bakpoeder toe en mix tot je een goed gemengd deeg hebt.

3
Done

Hou een handje M&Ms appart en vouw met een spatel de rest van de M&Ms en witte chocolade druppels door het deeg. | Doe het deeg in de bakvorm. Duw het deeg glad en gelijk over de vorm met de achterkant van een natte lepel. | Verdeel de overige M&Ms over de bovenkant van het deeg. Duw ze lichtjes aan.

4
Done

Bak de blondies voor 20-25 minuten tot de randen goudbruin beginnen te worden. | Laat de Paas M&M blondies iets afkoelen voor je hem aansnijd.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

no waste groene aspergesoep | Babies Kitchen
previous
No Waste Groene Aspergesoep
Slow Cooker Apple Crumble | Babies Kitchen
next
Slowcooker Apple Crumble

Add Your Comment