Kidneybonen met Courgette en Paprika [Babyvoeding]

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gram kidneybonen
1 paprika
1/2 courgette

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

9 maanden

Directions

Kidneybonen met Courgette en Paprika

Gebruik jij wel eens bonen in de babyvoeding die je maakt? Bonen zijn ontzettend gezond en voedzaam. Het is tevens heel toegankelijk om in babyvoeding te verwerken dus waarom ook niet! Maak bijvoorbeeld eens kidneybonen met courgette en paprika. Je kunt gewoon een blikje uit de winkel kopen, maar spoel deze wel altijd goed af.  Je moet het zien als een soort introductie chili voor jouw baby, maar dan zonder vlees.

Vanwege de paprika, wat een allergie gevoelig ingrediënt is heb ik 9 maanden gezet. Ik heb dit echter aan Parker ook al met 8 maanden gegeven, het is wel zo dat je goed moet opletten hoe je baby reageert en wat jij denkt dat je baby al aan kan.

 


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Giet en spoel de kidneybonen af.| Was de paprika, verwijder de steel en zaadlijst en snij in stukjes.| Was de courgette en snij in stukjes. | Kook of stoom de groenten en bonen in 15 minuten gaar. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de babyvoeding tot de gewenste stubstantie voor jouw kind.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Slow Cooker Apple Crumble | Babies Kitchen
previous
Slowcooker Apple Crumble
Courgette lasagne | Babies Kitchen
next
Courgette lasagne

Add Your Comment