Directions
Tuna Melt Naan
Het maken van een tonijnsalade is ontzettend makkelijk. Iedereen heeft zijn eigen recept en brengt het op zijn of haar manier op smaak. Ik heb geen vast tonijnsaladerecept; ik kijk vooral wat ik in de kast heb en in welke smaken ik zin heb. Soms, als ik heel avontuurlijk ben, maak ik wel eens een tuna melt. Omdat ik nog een stuk naanbrood had liggen, werd het een tuna melt naan voor lunch.
Een tuna melt is niets anders dan een tonijnsalade met gesmolten kaas. Niet ingewikkeld, niet moeilijk om te maken, maar zo ontzettend lekker. Ik ben dol op naanbrood en dacht daarom: waarom niet een tuna melt naan? In nog geen 15 minuten (afhankelijk van hoe warm je oven is en hoe lang de naan in de oven moet) ben je klaar. Ik had het als avondeten met nog wat tonijnsalade erbij (omdat ik de enige in huis ben die het lekker vindt), maar het is natuurlijk ook een perfecte lunch.
FAQ
Kan ik de tonijnsalade van tevoren maken?
Ja, je kunt de tonijnsalade van tevoren maken en in de koelkast bewaren. Dit bespaart je tijd wanneer je de tuna melt naan wilt bereiden.
Zijn er vegetarische alternatieven voor tonijn die ik kan gebruiken?
Ja, er zijn verschillende vegetarische tonijnvervangers op de markt, zoals jackfruit of kikkererwten. Je kunt ook veganistische tonijnsalade maken met dezelfde smaakmakers.
Wat zijn goede bijgerechten voor tuna melt naan?
Een frisse salade, geroosterde groenten of een lichte soep zijn heerlijke bijgerechten voor tuna melt naan.
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven voor de NAAN volgens de aanwijzingen op de verpakking. | Bereid de Naan volgens de aanwijzing op de verpakking. | Haal de Naan uit de oven, maar laat de oven aan. |
2
Done
|
Was en snijd de tomaat in blokjes. | Maak de bosui schoon en snijd in ringen. | Was de radijs en snijd in blokjes. | Was de komkommer en snijd in blokjes. | Was de paprika, verwijder de steel en zaadlijst en snijd de rest in blokjes. | |
3
Done
|
Giet de tonijn af en doe deze in een kom. | Voeg de groenten, mayonaise, het sap van de citroen, 1/4 theelepel zout en peper en hussel alles door elkaar. | |
4
Done
|
Bekleed de bakplaat met aluminium folie. | Leg het naan brood op de bakplaat. | Doe op elke naan 2-3 eetlepels tonijnsalade op de naan. | Leg een plak kaas over de tonijnsalade heen. | Doe de bakplaat voor 2 minuten in de oven tot de kaas was gesmolten. | Serveer direct! |