1 kilo zoete aardappel | |
5 appels appel (zoet) | |
scheutje appelsap |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Familie-maal
Ik had duidelijk iets te veel lol bij het opmaken van dit bord. Maar grappige borden dat is toch juist wat kinderen graag zien? Althans als je moet opboksen tegen alle Instragram en Pinterest accounts. Waar halen die mensen de tijd vandaan? Af en toe probeer ik wel mijn best te doen en met borden als deze is dat natuurlijk heel makkelijk. Het bord heb ik al weer een tijdje terug bij Flying Tiger gekocht. Belangrijker is natuurlijk wat ligt er op het bord en dat is zoete bliksem stamppot. Misschien ken je wel hete bliksem: aardappel met appel. Ik besloot de klassieker te maken met zoete aardappel en vandaar de naam zoete bliksem!
1
Done
|
Schil de zoete aardappel en appel en snijd in gelijke stukjes. Doe de zoete aardappel en appel in een pan met ruime hoeveelheid water en breng dit aan de kook. Kook de zoete aardappel en appels 15 minuten. Giet de zoete aardappels en appels af en pureer ze met een scheutje appelsap. |
2
Done
|
BewarenKoelkast: 2 dagen |