Logan’s Pizza Kaasstengels

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 rol (270 gram) Bladerdeeg
50 gram tomatenpuree
70-100 gram geraspte kaas (mozzarella, parmezaan, cheddar)
1 etlp oregano of Italiaanse kruiden

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Snack

Directions

Logan’s Pizza Kaasstengels

Na het maken van een van onze favoriete gerechten Chicken Pie, had ik nog wat bladerdeeg over. Ik besloot het te bewaren en kaasstengels te maken. zoals altijd wou Logan maar wat graag mee helpen. Op de verpakking van de bladerdeeg zag hij een plaatje van een pizza. Een absoluut favoriet van hem. ‘Gaan we pizza maken?’, ‘Nee, we gaan kaasstengels maken.’ ‘Oh, gaan we pizza kaasstengels maken’. Hij bleef maar met dit idee komen, wat helemaal geen slecht idee was. Dus maakten wij: Pizza kaasstengels. Een recept van kleine chef Logan!

RECEPT NOTES

  • Het onderstaande recept heb ik een hele rol bladerdeeg aangehouden. Je kunt dit recept echter dus heel goed gebruiken om leftover bladerdeeg op te maken.
  • Ik gebruikte voor het onderstaande recept geraspte cheddar en Parmezaan, omdat ik deze in huis had. Je kunt dus zelf bepalen wat voor geraspte kaas je gebruikt en hoeveel soorten.

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 220 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2
Done

Rol de bladerdeeg uit. | Smeer de tomatenpuree over de bladerdeeg en strooi de kruiden en kaas(kazen) eroverheen. | Snij de bladerdeeg in repen van 3 cm breed. | Rol (of meer twist) de bladerdeeg, waarbij je de kaas aan de binnenkant houdt zoveel mogelijk. | Leg de bladerdeeg twists op de bakplaat. Strooi eventueel eruit gevallen kaas over de bladerdeeg heen. | Bak de pizza kaasstengels 15-20 gaar in de oven.

Laat afkoelen en bewaar in luchtdichte bak.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Broccoli Paprika Taart | Babies Kitchen
previous
Broccoli Paprika Taart
Geroosterde Bloemkool Parmezaan | Babies Kitchen
next
Geroosterde Bloemkool Parmezaan

Add Your Comment