600 gram roseval aardappels | |
60 ml olijfolie | |
1 tlp knoflookpoeder | |
snufje zout en peper |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Bijgerecht
Over het algemeen zijn aardappelen natuurlijk een bij gerecht en al zou ik deze aardappels zo allemaal gewoon kunnen eten. Misschien met een lekkere dip. Is ook ook dit een bijgerecht voor het avondeten. Ik heb het over roseval aardappel uit de oven. Rode schil aardappelen die je grilt in de oven waardoor zij heerlijk krokant worden. Sinds ik het effect van aardappels uit de oven heb geproefd, maar ik steeds vaker aardappelen in de oven. Ze worden er zo lekker krokant van. Roseval aardappels zijn vooral perfect om in de oven te maken. Maak het af met wat knoflook en zout en je hebt echt een heerlijk bijgerecht. Probeer het zeker zelfs eens.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 220 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. |
2
Done
|
Was de aardappels en droog ze goed. | Halveer de roseval aardappels. | In een kom of plastic zak: hussel de aardappels met de olijfolie, snufje zout en peper en het knoflookzout. | Verdeel de aardappels over de bakplaat. | Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak ze in 35-40 minuten krokant. |