1 bieten pizzabodem | |
10 snoeptomaten | |
1 bol mozzarella | |
1/4 avocado | |
klein bosje (kleine blaadjes) basiliucum |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
SPONSORED
SPONSORED – Van Magioni kreeg ik twee soorten pizzabodems toe gestuurd. Een daarvan was deze bietenpizza bodem. Ik was meteen verliefd op de kleur van de bieten pizzabodem. En verwacht dat juist de kleur ook heel goed kinderen aanspreekt. Misschien meisje was eerder dan jongen. Maar toen wat doe je op die bietenpizzabodem? en hoe hou je het kind vriendelijk? Kinderen houden nou eenmaal niet van wat ze niet kennen over het algemeen. Ik besloot daarom van een bodem een margarita bietenpizza te maken. Simpel, Save en kinderen lusten het altijd! Omdat de bietenbodem al lekker zoet is, werd het toch iets andere margarita. Plus ik besloot wat andere groenten toe te voegen die mijn kleine lekker vindt.
Wat ik met de andere bietenpizzabodem heb gedaan, zie je morgen op Babies Kitchen. Plus ook snel volgt het recept voor de bloemkool pizzabodems! Pizza madness, maar dan gezond.
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 220 (volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pizzabodem) Bekleed een bakplaat met bakpapier. |
2
Done
|
Snijd de mozzarella in dunne plakjes. Leg de bietenpizza op de bakplaat en verdeel de mozzarella over de pizzabodem. |
3
Done
|
Zet de bakplaat 8-12 minuten in de oven (volgens de aanwijzingen op de verpakking). De pizza is klaar als de mozzarella goed is gesmolten. ' |
4
Done
|
Ontertussen: Tomaten hartjes |
5
Done
|
Snijd de avocado in dunne reepjes. Om steeltjes te maken. Neem de kleinste basilicum blaadjes of knip wat grotere bij zodat het kleine blaadjes zijn. |
6
Done
|
Pizza afmakenAls de pizza uit de oven is: - Verdeel de tomaten hartjes over de pizza. Geniet! |