Ninja Creami Karamel Stroopwafel IJS

0 0
Ninja Creami Karamel Stroopwafel IJS

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 pakje Kloppudding Karamelsmaak
300 ml melk
100 ml slagroom
2 + extra Stroopwafel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cuisine:

    Directions

    Ninja Creami Karamel Stroopwafel IJS

    Ik had weer een ingeving voor mijn Ninja Creami! Ik had namelijk nog een pakje Dr. Oetker Kloppudding in de smaak karamel liggen. Tijd om dus met mijn Ninja Creami Karamel Stroopwafel IJS te maken.

    Eerder maakte ik met de vanille kloppudding al eens ijs en dit vond ik erg lekker, dus deze karamelsmaak in combinatie met stroopwafel zou ook moeten werken. En mijn conclusie klopte: het was erg lekker, mits ik niet teveel havermelk had gebruikt. Ik gebruik namelijk over het algemeen altijd havermelk en dan een plantaardige slagroom. Meestal werkt dit goed, maar de smaak kan wel eens andere smaken overheersen. Nou ben ik de smaak van plantaardige melk inmiddels wel gewend, maar mijn gezin iets minder. En helaas overheerste de havermelk gewoon veel te veel. Waarom dan toch dit recept delen? Ik vond het heel lekker en als ik gewone melk en slagroom van een koe had gebruikt, was de smaak veel beter geweest. Ik zou dus zeggen, ben je een stroopwafelfan, probeer het dan zeker zelf eens uit, want dat is de magie van de Ninja Creami: nieuwe ijssmaken ontdekken.

    Klik hier om ook mijn andere Ninja Creami recepten te bekijken!

    FAQ

    Moet ik de stroopwafels eerst verkruimelen voordat ik ze toevoeg?
    Ja, het is het beste om de stroopwafels te verkruimelen zodat ze gelijkmatig door het ijs gemengd worden. Een andere toevoeging die je nog zou kunnen doen is kleine stukjes karamel of karamelsaus.

    Is de Ninja Creami het echt waard?
    Ik denk dat, dat voor iedereen persoonlijk is. Ik ben heel erg blij dat ik hem heb, maar het is wel heel erg ontdekken wat wel en niet werkt. Zoals bij dit recept waar de havermelk gewoon niet werkte en ik dus te veel van had toevoegt. Niet elk ijs is even lekker, maar ik vind het leuk om te experimenteren. Is het een must? Absoluut niet!

     


    Deze blog bevat affiliate links. Ik krijg een klein bedrag als je via deze link/code iets koopt, hier zitten verder geen extra kosten voor jouw aan verbonden. Klik hier voor meer info

    Steps

    1
    Done

    Doe de melk en de slagroom in een Ninja Creami IJsbeker. | Voeg de kloppudding toe en roer dit goed door. | Doe de deksel op de beker en zet deze voor minimaal 24 uur in de vriezer. |

    2
    Done

    Haal de bak ijs uit de vriezer en houd deze kort (met de deksel erop) onder warm water. | Haal de deksel van de bak en doe een scheutje slagroom bij het ijs. | Zet de bak in je Ninja Creami en druk op Light Ice Cream. | Doe eventueel een re-spin met nog een scheutje slagroom. |

    3
    Done

    Maak een gat in het midden van het ijs in de bak. | Verkruimel de stroopwafels en doe deze in het gat in het ijs. | Doe de Ninja Creami terug in de ijsmachine en druk op +extra's. | Serveer direct!

    wendy panse-moedt

    Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

    Hummus Pita Salade - Kidshoekje.nl
    previous
    Hummus & Pita Salade
    Tuna Melt Naan - Kidshoekje.nl
    next
    Tuna Melt Naan

    Add Your Comment