100 gram quinoa |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Aan de hand van de review over lola quinoa is het quinoa week op Babies Kitchen. Al voor bij gekomen deze week is een ontbijt-bite en nuggets. Vandaag hebben we als quinoa recept een topping. Geschikt voor het zowel het ontbijt als het dessert: krokante quinoa topping!
Denk bijvoorbeeld aan een lekker bolletje ijs. In plaats van nootjes of sprinkles kun je deze quinoa sprinkles gebruiken. Ideaal vooral als je kind bijvoorbeeld een noten allergië heeft. Het is een prima alternatief en ook nog eens gluten-vrij (voor wie dat belangrijk vindt!)
Ook zou je het voor ontbijt bij een kommetje yoghurt met fruit kunnen serveren. Er is namelijk niks slechts aan deze krokante quinoa want het is puur quinoa.
In het weekend maak je de quinoa topping. Je bewaart ze in een glazen pot en de hele week kan het hele gezin er van genieten.
1
Done
|
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen van de verpakking. |
2
Done
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. |
3
Done
|
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strooi de gekookte quinoa over de bakplaat en zet die in de voorverwarmde oven. |
4
Done
|
Laat de quinoa afkoelen op de bakplaat |
5
Done
|
Bewaren1 week in een luncht dichte pot te bewaren. |