100 gram sperziebonen | |
120 gram aardappelen | |
1 etlp melk |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Logan is best een makkelijke eter, helaas niet de complete foodie die je wenst je kind te zijn. Elke avond willen we gewoon dat hij met de pot mee eet. Al weet ik vaak van te voren dat er gerechten zijn, waar hij moeilijk over kan gaan doen apoteksv.se. Na minimaal 3 happen hem te laten proeven (okay soms zijn het er maar 2), laten we het erbij zitten. Vaak kijken we nog even aan of hij toch nog een hap neemt en is dat niet het geval? Dan krijgt hij of een boterham of hebben we nog wat aardappels en groenten klaar staan.
Op maandag eten we meestal AVG (aardappelen, vlees en groenten), waar we vaak wel wat van overhouden. Die leftovers kan ik vaak door de weeks nog een keer voor meneer gebruiken. Zo maakte ik van wat leftover aardappels en nog wat sperziebonen uit de vriezer in 10 minuten een sperziebonen stamppot. Natuurlijk gaat dat er wel in bij onze kleine man! De vis die we hadden vond meneer wel lekker dus kreeg hij hem met een gekruiden tilapia filet. Het bord was zoals verwacht helemaal leeg. Ach zo lang hij ze groenten en aardappels goed eet (plus de bonus van vis) hoor je deze mama niet klagen!
1
Done
|
Schil en snij de aardappels in kleine stukjes. Stoom of kook de sperziebonen en aardappels 20 minuten tot ze gaar zijn. |
2
Done
|
Pureer de sperziebonen en aardappels met een klein beetje melk tot een goede stamppot. |
3
Done
|
BewarenKoelkast: 3 dagen |