1 rol (270 gram) Bladerdeeg | |
50 gram tomatenpuree | |
70-100 gram geraspte kaas (mozzarella, parmezaan, cheddar) | |
1 etlp oregano of Italiaanse kruiden |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Snack
Na het maken van een van onze favoriete gerechten Chicken Pie, had ik nog wat bladerdeeg over. Ik besloot het te bewaren en kaasstengels te maken. zoals altijd wou Logan maar wat graag mee helpen. Op de verpakking van de bladerdeeg zag hij een plaatje van een pizza. Een absoluut favoriet van hem. ‘Gaan we pizza maken?’, ‘Nee, we gaan kaasstengels maken.’ ‘Oh, gaan we pizza kaasstengels maken’. Hij bleef maar met dit idee komen, wat helemaal geen slecht idee was. Dus maakten wij: Pizza kaasstengels. Een recept van kleine chef Logan!
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 220 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. |
2
Done
|
Rol de bladerdeeg uit. | Smeer de tomatenpuree over de bladerdeeg en strooi de kruiden en kaas(kazen) eroverheen. | Snij de bladerdeeg in repen van 3 cm breed. | Rol (of meer twist) de bladerdeeg, waarbij je de kaas aan de binnenkant houdt zoveel mogelijk. | Leg de bladerdeeg twists op de bakplaat. Strooi eventueel eruit gevallen kaas over de bladerdeeg heen. | Bak de pizza kaasstengels 15-20 gaar in de oven. Laat afkoelen en bewaar in luchtdichte bak. |