100 gram sperziebonen | |
1/2 courgette | |
2 etlp kokosrijst |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Bij voorhand wil ik meteen al zeggen dat ik dit recept eigenlijk alleen maak als ik kokosrijst maak voor het gehele gezin. Kokosrijst ik ben er dol op. Het is onwijs simpel te maken en geeft een andere smaak beleving aan je gerecht. Zomers eet ik het met kip en een mango salsa. Is het minder weer dat eet ik het met een curry. Ik maak altijd veelte veel kokosrijst en dan is het perfect om ook jouw baby kennis te laten maken met deze lekkere smaak. Voor Parker maakten ik bijvoorbeeld sperzieboon, courgette met kokosrijst. Iets wat zij heerlijk heeft weg gesmuld. Probeer het ook eens en maak dan zeker voor jezelf ook kokosrijst. Het recept heb ik hieronder gelinkt.
Klik hier voor het recept om de kokosrijst te maken.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Bereid de kokosrijst volgens de recept link hier boven. |
2
Done
|
Was en dop de sperziebonen en halveer ze. | Was de courgette en snij in blokjes. | Kook of stoom de groente in 15 minuten gaar. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de rest van de groenten tot de gewenste substantie. | Roer de kokosrijst door de groente. |