Gingerbread Panna Cotta

0 0
Gingerbread Panna Cotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Panacota
120 gram gingerbread cookies
4 stuks gelatine (blaadjes)
500 ml slagroom
2 tlp vanille extract
50 gram suiker
Topping
100 gram bramen
100 gram frambozen
100 gram aardbeien
4 etlp water
2 etlp suiker

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kerstmis

Directions

Gingerbread Panna Cotta

Nog op zoek naar een last minute idee voor het kerstdiner? Of zoek je juist een dessert wat zowel jong en oud kan eten als het gaat om het staartje: het kerstdessert.

Als het om kerstmis gaat is er naast gezelligheid en lekker eten een ding wat bij mij naar boven komt. Koekjes maken! Mijn favoriete kerstkoekje? De Gingerbread Man ook wel bekend als gember koekjes. Toen ik na ging denken over het dessert voor het kerstdiner dacht ik aan iets makkelijks, kleins en luchtig: panna cotta en om er nou een kersttint aan te geven. Besloot ik gingerbread panna cotta te maken. Verkruimelde gember koekjes die vervolgens vermengen met de panna cotta. Maak het af met een heerlijke bessen compot en merry christmas. Een perfect einde van een heerlijke kerst maaltijd.


TIP

  1. | Kun je geen gingerbread of gember koekjes vinden? Vervang deze met bastogne koeken.

Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

gelatine in koud water 5 minuten
verwarm slagroom, vanille, suiker in pan. Als kookt haal van vuur en roer gelatine erdoor.
Verkruimel koek en verdeel over 4 glazen.
Verdeel panacota room over glazen.
Koelkast minimaal 3 uur.

2
Done

200 gram van het frui (80 gr bramen, 60 gr frambozen, 60 gr aardbei) in pan met water en suiker. Roeren en langzaam prokken. Als prutteld van het vuur.

Na 3 uur eroverheen schenken en garneren met overige fruit.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Kerst Aardbeien Cheesecake | Babies Kitchen
previous
Kerst Aardbeien Cheesecake
Chocolade Sneeuw Muffins | Babies Kitchen
next
Chocolade Sneeuw Muffins

Add Your Comment