Aardwormen toetje

3 1

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

14 st wormen snoepjes
500 ml chocalde vla
10 koekjes OREO

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Halloween

Directions

Aardwormen toetje

Een Halloween recept wat ik onwijs veel voorbij zie komen is ‘modderwormen’ of zoals ik het noem een aardwormen toetje . Een onwijs simpel dessert was er super leuk en griezelig uit ziet. Het idee is dus zeker niet van mijzelf, maar wie de eerste was mag het zeggen. Vaak wordt het recept met zelfgemaakte chocolade mousse of chocolade pudding gemaakt.

Ik moest echter denken aan een quote/afbeelding die ik op twitter voorbij zag komen. Waarin een super cute en perfect lunchbox in leuke figuren afbeelding was te zien. Met de oproep ‘Dear Pinterest-M0m, give us a break -x- Real mom’ Of te wel het perfecte plaatje wat wordt geschetst, waar 90% van de ouders geen zin of tijd voor hebben. Ik moest dus voor het aardwormen toetje een makkelijke en simpele oplossing bedenken. Dat elke ouder, verzorger of grootouder zou denken. Dit kan ik! Waarbij ik besloot te gaan voor chocolade vla uit pak! Niets zelfgemaakt 1000 ingrediënten en keukengerei gewoon simpel. Je zou je het zo compleet aan je kind kunnen overlaten om te maken. Met deze gedachten zal ik proberen vaker recepten te maken, want ook deze mama houdt van simpel. Maja een niet Pinterest plaatje trekt je ook niet aan, naar me foodblog 😉

 

Voor andere Halloween recepten klik hier

Steps

1
Done

Verkruimel de OREO koekjes. Je kunt ze of in een keukenmachine fijn malen of ik een keukendoek breken en dan nog kleiner slaan met bijvoorbeeld een deegroller.

2
Done

Neem 4 glazen en verdeel de chocolade vla er over.

Steek al vast per glas twee wormen in de vla. Je kunt zelf bepalen of deze over het glas hangen of alleen met hun kopje uit de vla steken. Wees creatief!

Verdeel de oreo kruimels (de aarde) over de glazen en maak het toetje af met nog wat wormen.

3
Done

Bewaren

De aardwormen toetjes kun je in de koelkast het beste bewaren.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Appelfrietjes met saus (Babies Kitchen)
previous
Appelfrietjes met saus
voodoo doll koekjes - Kidshoekje.nl
next
Voodoo doll koekjes

Add Your Comment