Fruit vuurpijlen

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1/2 watermeloen (zaadloos)
100 gram blauwebessen
10-20 saté prikkers
zilver of kleurrijke linten
plankband

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gelukkig Nieuwjaar

Directions

Fruit vuurpijlen

Ga het oudjaar niet alleen uit met een knal, maar ga het nieuwe jaar in met een gezonde en feestelijke bang! Ik heb het namelijk over deze fruit vuurpijlen die ik samen met Logan maakt. Het was een hele opgaven om te doen, omdat bij het zien van fruit mijn kids direct alles opeten. Toch is het ons gelukt deze leuke stokjes voor de jaarwisseling te maken. Het is onwijs simpel om te maken en leuk als je het samen doet.

Heb je op het kinderdagverblijf in het nieuwe jaar nog een nieuwjaarsborrel! Dan is dit natuurlijk een super leuke snack om de blits mee te stelen. Op naar een knallend 2020!


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Snij uit het vruchtvlees van de watermeloen de punten van de vuurpijl. | Prik de blauwe bessen op de saté prikkers en laat 5 cm over aan beide kanten. | Prik aan een kant een punt watermeloen en duw de blauwe bessen tegen de watermeloen aan. | Versier de onderkant van het stokje met de kleurrijke linten en plakband om het vast te maken.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Chocolade Sneeuw Muffins | Babies Kitchen
previous
Chocolade Sneeuw Muffins
Suikerspin Mocktail | babies kitchen
next
Suikerspin Mocktail

Add Your Comment