Gnocchi Cheeseburger Schotel

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

500 gram gnocchi
350 gram gehakt
1/2 ui
1/2 tlp paprika poeder
1 tlp komijn poeder
1 tlp mosterd
1 blik (400 gram) tomaten blokjes
1 bouillonblokje (rund of groente)
250 ml water
60 ml kookroom
150 gram geraspte kaas
150 gram augurken
boter

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pasta Diner

Directions

Gnocchi Cheeseburger Schotel

Pasta is natuurlijk al een ultiem comfort food gerecht. I love comfort food en kids over het algemeen ook wel. Combineer deze comfort food topper met een fast food favoriet: De cheeseburger. Ik denk dat je kinderen een gat in de lucht schieten. Ik noem het ‘Gnocchi Cheeseburger Schotel’. Ik kan mij voorstellen dat je er niets bij voor kan stellen, maar geloof mij.  Je zult alle smaken van een heerlijke cheeseburger erin terug vinden.

Deze maaltijd is een snelle en in 30 minuten heb jij hem op tafel staan. Lekker makkelijk en ik weet zeker dat je kinderen er net zo van zullen smullen als die van mij. Al doen ze dat over het algemeen wel snel als ze gnocchi eten. Ik heb nou eenmaal gewoon pasta monsters.


Babyvoeding

Het gerecht is niet echt geschikt voor baby’s. Wat je wel kunt doen is wat gnocchi apart houden en deze aan je kleine geven. Lekker van uit het vuistje. Eventueel met wat tomten saus.


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Smelt een klontje boter in een koekenpan. | Bak de gnocchi 6 minuten rond om bruin in de pan. | Haal de gnocchi uit de pan en op een bord.

2
Done

Pel en snipper de ui. | Laat de augurken uit lekken en snij in kleine blokjes.

3
Done

Voeg nog een klontje boter toe aan de pan. | Rul het gehakt met een snufje zout en peper, de komijn, paprikapoeder en wat mosterd. | Voeg de ui toe en rul alles tot het gehakt gaar is en de uien gefruit zijn. | Verkruimel het bouillon blokje over het gehakt. | Voeg het water, de augurken en de tomatenblokjes toe. Roer alles goed door elkaar. | Doe de gnocchi terug in de pan erbij en laat alles 5 minuten in de pan pruttelen.

4
Done

Haal de pan van het fornuis. | Roer de kookroom en de helft van de kaas door de gnocchi. | Doe de rest van de kaas over het gerecht en serveer. | Je kunt het eventueel nog even 5 minuten in een grill van 180 graden doen. Echter is het zo ook al heerlijk.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Bananen Muffins | Babies Kitchen
previous
Bananen Muffins
pannenkoeken cornflakes | Babies Kitchen
next
Pannenkoeken Cornflakes

Add Your Comment