1 aardappel (kruimig) | |
handje spinazie (vers) | |
1/2 courgette |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Terwijl ik Griekse aardappelschotel aan het maken was, kwam ik er achter: ik had geen babyvoeding meer. Snel wat in elkaar flansen dus. Ik nam wat aardappel, courgette en spinazie (van de salade bij de aardappelschotel) en maakte zo groene baby stamppot. Babyvoeding met aardappel is al snel een stamppot, maar gezien ik voor dit gerecht qua naar compleet koos inspiratieloos was. Leek dit mij wel een leuke benaming.
Het was de eerste keer dat Parker spinazie kreeg en ze was fan. In alle eerlijkheid, heb nog niets ontdekt dat ze niet lekker vind.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Schil de aardappel en snijd in blokjes. | Was de spinazie en courgette. | Snijd de courgette in blokjes. |
2
Done
|
Kook of stoom de aardappel, spinazie en courgette voor 15 minuten. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de aardappel met de groente en kookvocht tot het de gewenste substantie heeft. |
3
Done
|
BewarenOm spinazie opnieuw op te warmen wordt de ene keer afgeraden en de andere keer weer ontkracht. Gezien ik het hapje 30 seconde lauw warm op warm, doe ik het wel. |