Directions
Kersen Bananen Milkshake
(2015) Het is kersen seizoen duidelijk, want in elke supermarkt en op elke markt kun je voor een prikkie een heerlijke bak prachtige rode kersen kopen. Kersen vindt ik er altijd prachtig uitzien, alleen het is altijd zo’n rot klus om ze te ontpitten. Als je niet uitkijkt (of niet zo’n handig apparaatje hebt) zit je hele keuken inclusief jijzelf onder een rode kleur. Maar voor wat lekkers moet je ook wat over hebben. Het weer is heerlijk zonnig, dus besloot ik voor een verkoelende kersen bananen milkshake. Lekker koud, lekker romig en zoet van de kersen en bananen smaak.
Het recept is vrij simpel je hebt 4 ingrediënten nodig, vervolgens doe je alles bij elkaar in de blender en geniet! Wil je extra genieten dan kan je er natuurlijk nog wat slagroom boven op doen.
(Recepthoekje 03-07-2015)
Steps
1
Done
|
Was de kersen en haal de steel en pitten eruit. | Pel de banaan. | |
2
Done
|
Doe alle ingrediënten in een blender. | Blend helemaal glad tot een milkshake. Wil je hem dikker, voeg dat wat meer ijs toe. Wil je hem dunner, voeg dan wat meer melk toe. | Schenk in glazen en maak eventueel af met een toef slagroom. Enjoy! |