1/2 watermeloen | |
1 komkommer | |
1,5 liter water |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Fruitwater
Vorige week was ik het helemaal vergeten: één nieuw fruitwater recept! Terwijl we met het warme weer genoeg nieuwe combinaties om te delen hadden gemaakt. Zoals de combinatie van komkommer watermeloen fruitwater. Deze fruitwater is misschien wel het meest fris tot nu. Een subtielste smaak die erg lekker is voor de warme zomerdagen. Komkommer en watermeloen bevatten natuurlijk zelf ook heel veel water. Het voordeel daar van… je kan de komkommer en watermeloen achteraf nog lekker opeten. Een drankje en snack in één!
Waar ik bij de andere fruitwaters, vaak het fruit in de kan laat en dan gewoon weer wat water erbij. Geef ik bij deze daarom wel wat stukjes in het water. WARNING! Er komt dan wel wat geklieder bij van pas.
1
Done
|
Snijd de schil van de watermeloen en het vruchtvlees in blokjes (of andere vormpjes als gewenst) Was de komkommer. Snijd de uiteinden er af en de rest in plakjes (niet al te dun of te dik) |
2
Done
|
Doe de watermeloen en komkommer in een kan en vul deze vervolgens met water. Zet de kan minimaal 30 minuten in de koelkast. |
3
Done
|
TIPWil je de komkommer watermeloen fruitwater serveren bij een barbecue of feestje en buiten de koelkast houden. Gebruik dan diepvries fruit om het langer koel te houden. |