Koolrabi met Zoete Aardappel [Babyvoeding]

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 koolrabi
1 zoete aardappel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Koolrabi met Zoete Aardappel

Parker mag dan wel al één jaar zijn, maar ze eet soms wel gewoon nog groeten hapjes. Het is een beetje afhankelijk van wat wij eten. De ene dag eet zij met ons mee en de andere dag hebben wij nog wat groenten over waar van we dan babyvoeding voor Parker maken. Nou had ik geen koolrabi over maar besloot deze wel te kopen zodat Parker aan de smaak kon wennen. Ik had nog een zoete aardappel liggen en besloot koolrabi met zoete aardappel te maken voor haar. Normaal zou ik ook wat vlees mee stomen van ons gerecht, maar in dit geval was het biefstuk, dus niet echt handig. Je zou er wat witvis of kip doorheen kunnen doen of zelfs gehakt.


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Schil de koolrabi en zoete aardappel en snij ze in blokjes. | Kook of stoom de koolrabi en zoete aardappel in 20 minuten gaar. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de groenten tot de gewenste stubstantie voor jouw baby.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Pruimen Watermeloen Smoothie - Kidshoekje.nl
previous
Pruimen Watermeloen Smoothie
Oranje Pasta
next
Oranje Pasta met Venkel en Aubergine

Add Your Comment