Ninja Creami Taksi Sorbet

0 0
Ninja Creami Taksi Sorbet

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400 ml Taksi

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Ninja Creami Taksi Sorbet

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeau dat al sinds de vorige zomer op mijn verlanglijstje stond: de Ninja Creami! Het is tijd om mijn nieuwe favoriete keukenmachine uit te proberen en op verzoek van mijn kinderen Taksi Sorbet te maken in de Ninja Creami.

Wat is een Ninja Creami?

Mocht je niet op TikTok zitten en sinds afgelopen zomer non-stop Ninja Creami-filmpjes hebben gezien, dan kun je misschien die vraag stellen. In dat geval beantwoord ik hem graag. De Ninja Creami is een keukenmachine of beter gezegd een ijsmachine. Waar normale ijsmachines uren moeten draaien, kun je met de Ninja Creami binnen enkele minuten romig ijs maken in alle smaken die jij maar kan bedenken of maken.

Op de Ninja Creami zitten diverse functies: ijs, sorbet, gelato, smoothie bowl en milkshake. Hoe al die functies precies werken of waar ze het beste voor zijn, dat is nog een beetje uitvogelen voor mij, maar we zijn wel al lekker aan het testen. Volg je mij op TikTok, dan heb je vast al wat filmpjes voorbij zien komen. Maar hier dan eindelijk een eerste recept op de blog voor Taksi Sorbet.

Het allereerste ijsje dat we maakten was Fristi-ijs en daar waren we helaas niet zo fan van. Nu gingen we dus voor Taksi op verzoek van de kinderen en omdat het nogal een waterig drankje is, dacht ik er een sorbet van te maken. Het was echt bevroren Taksi en deed me ook wel aan een slushie denken. Ik denk dan ook dat ik deze zomer dit drankje zeker nog eens ga maken. Nu eens bedenken waar we het bakje nu mee gaan vullen.

 


Deze post bevat affiliate links 

Steps

1
Done

Doe 400 ml Taksi in een Ninja Creami bak. | Zet de bak voor minimaal 24 uur in de vriezer. |

2
Done

Haal Ninja Creami bak met bevroren Taksi uit de vriezer en haal de deksel van de bak. | Doe de bak in de Ninja Creami en druk op Sorbet. | Roer het kruimelige ijs een keer door en druk nog eens op re-spin. | Waarschijnlijk lijkt het nog kruimelig, probeer een bolletje te maken om er achter te komen of je ijs goed is.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Ananas Kip Pannetje - Kidshoekje.nl
previous
Ananas Kip Pannetje
Mexicaanse Lasagne - Kidshoekje.nl
next
Mexicaanse Lasagne

Add Your Comment