Directions
Pulled Portobello Taco’s
Ik ontving een recensie exemplaar van het nieuwste kookboek van Foodblogger Sabine Koning ‘Het Slowcooker Boek’. Wij hebben al een aantal jaar een slowcooker maar eigenlijk gebruik ik het veelte weinig vooral omdat wij eigenlijk alleen vegetarisch eten. Ik was dus heel benieuw naar haar Vegetarische recepten.
Bij het ontvangen van een recensie exemplaar van een kookboek krijg je ook altijd een lijst van recepten, die je mag delen. Dit om te voorkomen dat direct het hele kookboek online staat! Ik besloot daarom te gaan voor het vegetarische recept op deze lijst de ‘Pulled Portobello Taco’s’.
Ik ben dol op paddenstoelen (sinds pas 2-3 jaar) en wil al heel lang iets met portobello paddenstoelen maken maar het is er nog niet van gekomen. Afgelopen maand at ik bijvoorbeeld de Portobello Burger van Shake Shack in New York en die was heel lekker! Ik was dus erg benieuwd naar dit recept en wat de toevoeging van de slowcooker zou leveren.
Het resultaat? De keuken rook heerlijk naar alle kruiden. Ik hoefde alleen 10 minuten wat dingen te snijden en voor ik het wist konden we aan tafel want de slowcooker was klaar. De Pulled Portobello is heel lekker en een recept wat ik in de toekomst zeker vaker maak of mee ga experimenteren zelf. Ik zat namelijk zelf aan shawarma uit de slowcooker met paddenstoelen te denken. Daar kom ik nog op terug.
Dit is in elk geval Sabine Koning’s recept uit haar nieuwe kookboek ‘Het Slowcooker Boek‘
Klik hier voor mijn recensie van Het Slowcooker Boek
Deze post bevat ontvangen producten en affiliate links
Steps
1
Done
|
Voorbereiding PortobelloSnijd de portobello in reepjes. | Pel en hak de knoflooktenen fijn. | Pel en snijd de rode ui in halve ringen. | Was de uien en snijd in kwarten. |
2
Done
|
Pulled PortobelloDoe de prtobello's samen met de kruiden, specerijen, knoflook, ui en tomatenblokjes in de pot van de slowcooker en gaar de paddestoelen. | 2,5 uur op HIGH of 4 uur op LOW (Ik heb op LOW gedaan!) |
3
Done
|
Ingelegde Rode UiPel en snijd de rode ui in halve ringen. | Doe de Rode Uienringen in een weckpot. | Verwarm de natuurazijn, kristalsuiker en het zout in een steelpannetje tot de suiker helemaal gesmolten is. | Schenk de azijn over de rode ui in de pot en laat het helemaal afkoelen. | De ingelegde rode uien zijn weken houdbaar in de koelkast. |
4
Done
|
Pulled Portobello Taco'sSchep de pulled portobello in tortillawraps en ganeer met de veldsla, ingelegde rode ui, tomaten, jalapeño en verse peterselie. |