Pulled Portobello Taco’s (uit Het Slowcooker Boek)
Recept van Sabine Koning

0 0
Pulled Portobello Taco’s (uit Het Slowcooker Boek)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Pulled Portobello
400 gram portobello
1 theelepel komijn
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel gemalen koriander
1/4 theelepel kaneel
2 tenen knoflook
1 rode ui
200 gram tomatenblokjes (blik)
Toppings
8 kleine tortilla wraps
4 handen veldsla
2 tomaten
jalapeño (uit pot)
peterselie
ingelegde rode ui
Ingelegde Rode Ui
2 rode uien
50 ml natuurazijn
2 eetlepels kristalsuiker
1 theelepel zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cuisine:

    Directions

    Pulled Portobello Taco’s

    Ik ontving een recensie exemplaar van het nieuwste kookboek van Foodblogger Sabine Koning ‘Het Slowcooker Boek’. Wij hebben al een aantal jaar een slowcooker maar eigenlijk gebruik ik het veelte weinig vooral omdat wij eigenlijk alleen vegetarisch eten. Ik was dus heel benieuw naar haar Vegetarische recepten.

    Bij het ontvangen van een recensie exemplaar van een kookboek krijg je ook altijd een lijst van recepten, die je mag delen. Dit om te voorkomen dat direct het hele kookboek online staat! Ik besloot daarom te gaan voor het vegetarische recept op deze lijst de ‘Pulled Portobello Taco’s’.

    Ik ben dol op paddenstoelen (sinds pas 2-3 jaar) en wil al heel lang iets met portobello paddenstoelen maken maar het is er nog niet van gekomen. Afgelopen maand at ik bijvoorbeeld de Portobello Burger van Shake Shack in New York en die was heel lekker! Ik was dus erg benieuwd naar dit recept en wat de toevoeging van de slowcooker zou leveren.

    Het resultaat? De keuken rook heerlijk naar alle kruiden. Ik hoefde alleen 10 minuten wat dingen te snijden en voor ik het wist konden we aan tafel want de slowcooker was klaar. De Pulled Portobello is heel lekker en een recept wat ik in de toekomst zeker vaker maak of mee ga experimenteren zelf. Ik zat namelijk zelf aan shawarma uit de slowcooker met paddenstoelen te denken. Daar kom ik nog op terug.

    Dit is in elk geval Sabine Koning’s recept uit haar nieuwe kookboek ‘Het Slowcooker Boek

    Pulled Portobello Tacos - Kidshoekje.nl

    Klik hier voor mijn recensie van Het Slowcooker Boek


    Deze post bevat ontvangen producten en affiliate links 

    Steps

    1
    Done

    Voorbereiding Portobello

    Snijd de portobello in reepjes. | Pel en hak de knoflooktenen fijn. | Pel en snijd de rode ui in halve ringen. | Was de uien en snijd in kwarten.

    2
    Done

    Pulled Portobello

    Doe de prtobello's samen met de kruiden, specerijen, knoflook, ui en tomatenblokjes in de pot van de slowcooker en gaar de paddestoelen. | 2,5 uur op HIGH of 4 uur op LOW (Ik heb op LOW gedaan!)

    3
    Done

    Ingelegde Rode Ui

    Pel en snijd de rode ui in halve ringen. | Doe de Rode Uienringen in een weckpot. | Verwarm de natuurazijn, kristalsuiker en het zout in een steelpannetje tot de suiker helemaal gesmolten is. | Schenk de azijn over de rode ui in de pot en laat het helemaal afkoelen. | De ingelegde rode uien zijn weken houdbaar in de koelkast.

    4
    Done

    Pulled Portobello Taco's

    Schep de pulled portobello in tortillawraps en ganeer met de veldsla, ingelegde rode ui, tomaten, jalapeño en verse peterselie.

    wendy panse-moedt

    Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

    Pompoen Hummus - Kidshoekje.nl
    previous
    Pompoen Hummus
    Spaghetti met Peer en Bietjes - Kidshoekje.nl
    next
    Spaghetti met Peer en Bietjes

    Add Your Comment