Pumpkin Spice Warme Chocolade

0 0
Pumpkin Spice Warme Chocolade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400-500 ml (plantaardige melk)
1/2 theelepel pompoenkruiden
1 theelepel maple syrup
1 theelepel cacao (ongezoet)
slagroom (optioneel)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Pumpkin Spice Warme Chocolade

[2014] Ik besloot weer eens koekjes te bakken en wel Maple Pecan Chocolate Chip Cookies. Heerlijke winterse smaken en zo een heerlijke geur in huis van het bakken, bracht me op het idee om maar warme chocolade melk te maken voorbij de koekjes. Het weer wordt kouder, het huis is prachtig gedecoreerd in de kerstsferen, de kerstboom staat. Perfecte gelegenheid om op de bank te zitten, onder een dekentje met een heerlijk warm glas Pumpkin Spice Warme Chocolade. Zelf warme chocolade melk is zoveel lekkerder dan uit een pak en met wat verschillende kruiden of extracten erin kun je het nog lekkerder maken.

Uit America had ik nog een busje Pumpkin Pie Spice liggen. Nou is dit een kruiden mix die je niet in de Nederlandse supermarkt zal vinden, maar het is wel onwijs makkelijk om zelf te maken. Een aantal kruiden samen mengen en je hebt deze heerlijke winterse mix die je dus o.a. kunt gebruiken voor dit recept voor Pumpkin Spice Chocolade Melk.

Klik hier voor het recept Pumpkin Spice/Pompoenkruiden

 

Overigens zou je ook pumpkin spice siroop kunnen gebruiken als je deze al hebt gemaakt. Je kunt dan de maple syrup weg laten.

Klik hier voor het recept Pumpkin Spice Siroop

Steps

1
Done

Doe de melk in een pannetje en warm de melk op.| Zodra de melk warm is zet het vuur zo laag mogelijk en voeg de pumpkin spice, maple syrup en cacao poeder toe en roer dit er goed doorheen.|

2
Done

Schenk de Pumpkin Spice Warme Chocolade in een glas en maak het af met een slagroom topping met nog wat pumpkin spice erop.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Broccoli Cheddar Rijst - Kidshoekje.nl
previous
Broccoli Cheddar Rijst
Pumpkin Spice Kikkererwten - Kidshoekje.nl
next
Pumpkin Spice Kikkererwten

Add Your Comment