Snelle Ravigotesaus

0 0
Snelle Ravigotesaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

5 etlp mayonaisse
2 etlp crème fraîche
1 tlp mosterd
2 stuks augurk
paar takjes peterselie
1 tlp dille

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

saus

Directions

Snelle Ravigotesaus

Ja de afbeelding is niet veel zeggend, maar ken je dat: Je bent een food blogger, maakt lekker eten en je bent ook een moeder met 2 kids (en een man) die gillen om eten! Ja dan schiet een foto van iets lekkers maken erbij een. Ik denk trouwens dat alleen food blogger mama’s dit herkennen :P. We hadden panko vissticks uit de oven gemaakt (maandag online) en ik wou er een snelle ravigotesaus bij maken. Echter altijd als ik zo iets bedenk heb ik niet de klassieke ingrediënten in huis, dus dan maak ik er wat van. Zoals in dit geval.

Terug komend op de foto. Ik had nog wel wat dille liggen, dus dacht dan fotografeer ik die maar en dan als ik de saus weer maak, dan maak ik foto’s en deel ik deze in de post. Voor nu dus een minder zeggende afbeelding erbij.

De ravigotesaus was heerlijk. Ik had het nog nooit gemaakt en normaal eet ik er ook cocktailsaus bij (die ik op mijn manier zelf maak). Ik zocht dus online op wat er in een ravigotesaus gaat. Uiteraard had ik de helft van de ingrediënten niet in huis, dus dan leef ik mij maar lekker uit met wat ik wel heb. Lekker! Logan is niet zo van de sausjes, maar Parker echt wel! Die gebruikt meer haar patatjes om de saus te eten dan anders om zeg maar.

Een makkelijk en snel recept en vooral erg lekker bij fish en chips! Waarvan ik maandag mijn recept voor panko vissticks uit de oven deel. Mocht je niet kunnen wachten dan heb ik ook nog een klassiekere variant op de blog staan. Klik hier! 

 


Maak je een van de recepten van Kidshoekje en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @kidshoekje en #kidshoekje te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

 

Steps

1
Done

Snij de augurken in kleine blokjes. | Was de peterselie en dille en snij fijn. |

2
Done

In een kom meng de mayonaise met de crème fraîche en de mosterd. Proef goed of je zelf meer of minder mosterd wilt, beetje afhankelijk van hoe scherp deze is. | Roer de augurken en kruiden er doorheen. | Doe eventueel een snufje verse zwarte peper bij. | Bewaar afgedekt in de koelkast tot je het serveert.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Rijst met zoete aardappel en kikkererwten curry | Babies Kitchen
previous
Kikkererwten met Zoete Aardappel en Rijst [Babyvoeding]
Panko Vissticks uit de oven | Babies Kitchen
next
Panko Vissticks uit de Oven

Add Your Comment