Strawberry Pina Colada Bowl

0 0
Strawberry Pina Colada Bowl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 takken Aalbessen
5-6 Aardbeien
2 ringen Ananas
150 gram Kokos yoghurt
1 theelepel Kokosrasp
2 eetlepels cruesli (naar keuze)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Strawberry Pina Colada Bowl

Klaar met het druilerige week: Ene dag lekker zonnetje, andere dag miezer regen. Ik ben klaar voor een zachte voorjaar in elk geval. Vooral deze week tijdens de krokusvakantie. Om in de stemmig te komen, daarom vandaag een zomers recept van Recepthoekje: Strawberry Pina Colada Bowl!

Misschien heb je het recept al voorbij zien komen op Instagram, zo niet dan heb ik het zomerse ontbijtje voor jouw: Strawberry Pina Colada Bowl. De afgelopen tijd is kokos yoghurt helemaal mijn ding. Mede omdat ik niet zo goed reageer op lactose en dus normale yoghurt probeer te vermijden.

Met al het lekkere fruit wat de zomer te bieden heeft, zit mijn koelkast behoorlijk vol en dus tijd om een feestje in een kom te maken. Je moet toch wat als je zwanger (2018) bent en geen zomerse cocktails mag drinken. Al heb ik heel erg zin in een Pina Colada. Tijd om dit in de vorm van een smoothie/yoghurtbowl te maken. Smaken: ananas, kokos en marachina kersen. Die laatste had ik niet en besloot ik voor mijn ontbijt bowl deze te vervangen met aardbeien en aalbessen. Of het nou zomer is of niet, hier krijg je zeker een zomers gevoel van!

 

(Recepthoekje.nl 29-06-2018)

Steps

1
Done

Was de aardbeien en aalbessen. | Haal de aalbessen van de takjes. | Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij ze door de helft. | Snijd de ananas in stukjes.

2
Done

Schep de yoghurt in een kom. | Maak een rij aalbessen, een rij ananas, een rij aardbeien, een rij muesli en een rij kokosrasp. | Enjoy Summer in a bowl!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Dubbel Dikke Chocolade Koekjes - Kidshoekje.nl
previous
Dubbel Dikke Chocolade Koekjes
Chocolade Aardbeien Pudding Koekjes - Kidshoekje.nl
next
Chocolade Aardbeien Pudding Koekjes

Add Your Comment