Vegan Chocolade Haver Pannenkoeken
Recept van Hand Off My Chocolate Vegan Book

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 grote of 2 kleine banaan
200 ml plantaardige melk
1 eetlepel maple syrup
2 theelepel + 1 eetlepel kokosolie
125 gram havermeel (of gemalen havermout)
2 eetlepels bloem
1 1/2 theelepel bakpoeder
1 reep Hands off My Chocolate Vegan Oat Cookies & Caramel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Vegan Chocolade Haver Pannenkoeken

[ontvangen] Aanstaande vrijdag is het Pannenkoeken dag en daarom deze hele week pannenkoeken recepten op allerlei manieren. Van Hands Off My Chocolate had ik een pakketje met hun nieuwe Vegan repen en daarbij kreeg ik de Hands Off My Chocolate Vegan Recepten E-book. Met de nieuwe reep Vegan Oat Cookies & Caramel besloot ik de Vegan Chocolade Haver Pannenkoeken uit het e-book te maken. Vegan pannenkoeken gemaakt met havermout en banaan en waar de Vegan Oat Cookies & Caramel reep doorheen zit.

Uiteraard kun je de pannenkoeken ook goed met andere chocolade maken, maar dan mis je wel de smaak van de oat cookies & caramel reep. Die op zichzelf ook een super lekkere reep is. Alle drie de vegan repen vallen hier thuis overigens goed in de smaak. Ik hou namelijk echt van pure chocolade en dat de repen niet zo dik zijn, dat vind ik ook altijd een plus. Mijn kinderen houden niet zo van chocolade (ik hoor je denken HUH, maar het is echt waar), dus deze papa en mama hebben vooral gesmuld.

Het originele recept had alleen havermeel in het recept. Ik heb echter mijn havermout fijn gemalen en ook nog wat bloem toegevoegd, anders is het erg moeilijk de pannenkoeken om te draaien. Je kunt de bloem dus wel weg laten, maar dan raad ik aan niet al te grote pannenkoeken te maken.

 


Recept uit het Hand Off My Chocolate Vegan E-Book

Steps

1
Done

Hak de helft chocolade reep fijn. |

2
Done

Pureer de banaan in een kom. | Voeg de melk, maple syrup, 2 theelepels gesmolten kokosolie, havermeel en bakpoeder. Mix alles goed door elkaar. | Roer met een spatel de gehakte chocolade erdoorheen. |

3
Done

Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan. | Schep ongeveer 2 eetlepels beslag in de pan. Laat de pannenkoek op middelvuur bakken tot er bubbels in de bovenkant verschijnen. | Draai de pannenkoek om. Bak de pannenkoek nog 3 minuten. | Haal de pannenkoek uit de pan. | Herhaal dit met de rest van het beslag tot deze op is.

4
Done

Serveer de bananen met wat extra bananen schijfjes en de overige gehakte chocolade fijn gehakt!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Recept Vegan EXTRA Chocolate Chip Cookies - Kidshoekje.nl
previous
Vegan Extra Chocolate Chip Cookies
Franse Crepes - Kidshoekje.nl
next
Franse Crêpes

Add Your Comment