Venkel met Appel (Babyvoeding)

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 venkel
2 appel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Venkel met Appel

In een salade is de combinatie van venkel met appel veel voorkomend. Waarom dan niet van deze match made in foodie heaven een groente hapje voor jouw baby maken? Zelf ben ik helemaal niet weg van venkel. In combinatie met appel vind ik het wel okay, maar liever sla ik deze groenten over. Toch besloot ik Venkel te kopen voor de babyvoeding van Parker. Ook al lust of vind ik bepaalde ingrediënten niet lekker. Ik probeer mijn kinderen toch deze te laten proeven. Juist nu zij klein zijn is smaak ontwikkeling onwijs belangrijk. Ik koop en kook om die reden met ingrediënten die normaliter niet bij ons in huis zijn. Doe jij dit ook?

Een goed voorbeeld ook is het bijgerecht spruitjes met wortels. Ik vind spruitjes niet zo lekker, Logan wel. Hij zag ze liggen in de supermarkt. Wou ze uitproberen en vond ze heerlijk.

Steps

1
Done

Was de venkel. Snijd beide uiteinden af en snij de rest in stukjes. | Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de rest klein.

2
Done

Stoom of kook de venkel en appel 10 minuten. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de venkel en appel tot het de substantie heeft die jij wilt voor jouw baby.

3
Done

Bewaren

Koelkast: 3 dagen
Vriezer: 2 maanden

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

pompoen met broccoli | Babies Kitchen
previous
Pompoen met Broccoli [Babyvoeding]
Wortel Parmezaan Frietjes | Babies Kitchen
next
Wortel Parmezaan Frietjes

Add Your Comment