500 gram wortel | |
1 etlp olijfolie | |
40 gram parmezaan | |
zout en peper |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Groenten patat
Nu Parker steeds meer mag eten hebben wij elk weekend groenten en fruit in over vloed. Meestal koop ik wat in de aanbieding is. Iets wat altijd wel goedkoop te krijgen is zijn wortels. Voor 70 cent koop ik een hele zak. Om Parker nou in elk hapje wortel te geven is nou ook niet het beste plan voor smaak ontwikkeling. Wat betekend dat we soms wat wortels over houden. Van de week besloot ik daarom wortel parmezaan frietjes voor bij de lunch te maken. Een onwijs simpel recept waar zelfs Parker van mee kan genieten. Althans als ik de zout en peper weg laat. Doe je dat, dan zijn deze groenten patatjes geschikt voor baby’s vanaf 8/9 maanden.
Meer patat inspiratie? klik hier
1
Done
|
Verwarm de oven op 220 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. |
2
Done
|
Schil en snij de wortels in patatjes. | Leg de wortels in een kom en hussel ze met de olie, parmezaan en wat zout en peper. | Leg de wortels op de bakplaat. | Bak de wortel parmezaan patatjes voor 20-25 minuten. | Hussel ze halverwege. |