Zoete Aardappel en Pompoen met Kabeljauw
7

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 (200 gram) zoete aardappel
200 gram pompoen
100 gram kabeljauwfilet

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

7+ maanden

Directions

Zoete Aardappel en Pompoen met Kabeljauw

Op Instagram stelde ik de vraag wat jullie graag op Babies Kitchen zouden willen zien. Recepten, recensies, post, ingrediënten en ga zo maar door. Ik kreeg van een iemand de vraag naar babyvoeding met vis vanaf 7+ maanden. Ik besloot gehoor te geven aan dit verzoek en voor Parker (die wel al 12 maanden is) zoete aardappel en pompoen met kabeljauw te maken. Wij aten namelijk een gerecht niet persé geschikt voor haan. Wel met witvis en dus het perfecte moment om mijn recept uit te werken.

Heb jij nou ook een verzoek of vraag? Ik hoor het graag. Laat het mij weten in een opmerking hieronder of stuur mij gerust een mail via babieskitchen@gmail.com

 


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. | Schil de pompoen, verwijder eventueel de zaden en snij in blokjes. | Snij de kabeljauw in blokjes.

2
Done

Stoom of kook de zoete aardappel en pompoen 20 minuten. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Stoom de kabeljauw 10 minuten. (Of bak deze 10 min in oven van 180 graden). | Pureer de zoete aardappel, pompoen met kabeljauw en 2 etlp kookvocht.|

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Pompoen Muffin met Havertopping | Babies Kitchen
previous
Pompoen Muffin met Havertopping
Het Zandkasteel Taart | Babies Kitchen
next
Het Zandkasteel Taart

Add Your Comment