Zure Matjes IJslolly’s

0 0
Zure Matjes IJslolly’s

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

herbruikbare ijslolly zakjes
zure matjes
SISI No Bubbels

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Zure Matjes IJslolly’s

Als je Kidshoekje op Instagram volgt, weet je misschien wel dat ik werk voor onder andere Nom Nom Kids. Helemaal los van mijn blog werk ik als content creator voor het Engelse bedrijf om de Nederlandse Instagram bij te houden en ook content voor social media te maken. In het Verenigd Koninkrijk doet Suzanne dit, de bedenkster en eigenaresse van Nom Nom Kids. Mocht je het merk nog niet kennen, dan raad ik je absoluut aan om de website of het Instagramaccount eens te bekijken voor hun te gekke producten. Vorige week deelde Suzanne op de UK TikTok een video voor zure matjes ijslolly’s en de reactie van mijn kinderen was: Die wil ik! Daarom heb ik ze ook gemaakt en deel ik uiteraard hier graag het recept dat ik heb gebruikt.

Het idee is heel simpel. Je hebt herbruikbare ijslollyzakjes nodig. Als werknemer van Nom Nom Kids gebruik ik uiteraard de ICE POPS van Nom Nom Kids, die er tegenwoordig in twee soorten patronen zijn. Vervolgens doe je er een zure mat in en de meeste passen precies. Zijn ze te lang, dan is het een kwestie van een stukje afknippen. Bij de zure mat schenk je limonade of een andere drank zonder koolzuur. Op verzoek van mijn zoon maakte ik de zure matjes ijslolly’s met Sisi No Bubbels en dit bleek een perfecte combinatie van zuur en zoet voor het ijsje te zijn. Inmiddels heb ik de ijsjes al twee keer gemaakt, want blijkbaar is dit het ijsje van deze zomer!

FAQ

Welke zure matjes heb je gebruikt?
Ik heb de ‘Katja Zurematten fruitsmaken’ gebruikt, omdat deze een leuke regenboog patroon hebben.

Waar kan ik herbruikbare ijslollyzakjes kopen?
De herbruikbare ijslollyzakjes van Nom Nom Kids zijn verkrijgbaar via de website NomNomKids.co.uk, dit is de UK website, maar verzend ook naar Nederland zonder extra kosten. En via Amazon.nl

Kan ik ook andere soorten snoep gebruiken in plaats van zure matjes?
Ja, je kunt zeker experimenteren met andere soorten snoep. Zorg ervoor dat het snoep in het ijslollyzakje past en dat het goed combineert met de gekozen drank. Ik heb zelf nog geen andere snoepjes geprobeerd, maar wie weet bedenk ik deze zomer nog een andere.

Wat voor drank kan ik het beste gebruiken?
Je kunt elke limonade of andere drank zonder koolzuur gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat de ijslolly’s bevroren zijn?
Het duurt meestal tussen de 4 en 6 uur voordat de ijslolly’s volledig bevroren zijn, afhankelijk van je vriezer. Voor het beste resultaat kun je ze een nacht laten invriezen.

Steps

1
Done

Neem een herbruikbare ijslolly zakje. | Doe hier een zure mat in. | Schenk de SISI no bubbels tot 2/3 in de ijslolly zakjes. | Doe de zakjes goed dicht en leg deze voor minimaal 4-6 uur in de vriezer. Beste resultaat is minimaal 12 uur!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Hummus Shoarma Bowl - Kidshoekje.nl
previous
Hummus Shoarma Bowl (Vegetarisch)
Loaded Falafel Bowl met Tabouleh - Kidshoekje.nl
next
Loaded Falafel Bowl met Tabouleh

Add Your Comment