Directions
Pompoenpuree
Pompoen de groente van het najaar. Het is niet voor niets dat we in oktober op Babies Kitchen een pompoenweek hadden. Met pompoen zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt het als groenten eten door te grillen, stoven, koken, pureren of je kunt het verwerken in hartige of zoete gerechten.
Pompoenpuree is natuurlijk een heerlijk oefenhapje voor de aller kleinste beginnende foodies onder ons. Maar daar hoef je het niet bij te laten. Heb je pompoen over pureer het en vries het in. Vervolgens kun je er van alles mee!
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
Steps
1
Done
|
Schil de pompoen, verwijder de zaadlijst en snij de pompoen in kleine stukjes. |
2
Done
|
Kook of stoom de pompoen in 20 minuten. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de pompoenpuree zo glad als je zelf wenst. |