Directions
Caesar Dressing (Zonder Ansjovis)
Ik lust echt wel vis en eet ik in een restaurant dan zou ik zonder twijfel of zonder vragen de caesar dressing bij mijn salade eten, maar om het zelf te maken? Dan maak ik liever een caesar dressing zonder ansjovis.
Ansjovis is zo’n vis waarvan je moet houden. Het is zoutig, maar dat is precies de reden dat ik het niet zo lekker vind. Zit het ergens doorheen heb ik er absoluut geen probleem mee. Kan ik het ontwijken, dan doe ik dat en zo is deze dressing ontstaan. Als je kookt en je kunt het een beetje, moet je altijd je eigen weg volgen. Zie je een ingrediënt die je niet lekker vind: vervang het of laat het weg. Uiteraard is het soms moeilijker dan anders, maar vind een weg.
Bekijk ook eens:
- Vegetarische Caesar Salade Wrap
- Caesar Zalm Salade met Asperges
Steps
1
Done
|
Voeg alle ingrediënten in een kom en roer door elkaar. | Gebruik direct of bewaar in de koelkast. |