Directions
Five Spice Kruidige Zandkoekjes
Dit recept stond voorheen op mijn oude blog Recepthoekje (2019)
Steps
1
Done
|
Doe de boter en de suiker in een kom en mix tot een kruimig mengsel. | Voeg het ei en de vanille toe en mix er doorheen. |
2
Done
|
In een tweede kom meng de bloem, kaneelpoeder, 5 spice kruiden en zout. | Voeg de bloem beetje, bij beetje toe aan het boter en mix tot een goed gemengd deeg. | Wikkel het deeg als een worst in huishoudfolie en leg deze minimaal 30 minuten in de koelkast. |
3
Done
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. |
4
Done
|
Snijd de deegworst in plakjes van 1,5 CM. | Leg de koekdeegplankjes op de bakplaat. Houd genoeg ruimte tussen de koekjes. | Doe de bakplaat in de oven en bak de koekjes voor 10-12 minuten. | Laat de koekjes compleet afkoelen. |