10 hotdogs/knackworsten | |
10 pistolet/puntjes | |
ketchup |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Halloween
De kinderboeken week is van start gegaan met als thema: Griezelen. Perfect voor de maand oktober met Halloween in het vooruitzicht. Wij hebben ons huis al twee weken met Halloween versiering gedecoreerd. Lampjes, pompoenen, spookjes en raamstickers. Sommige spullen hebben mijn ouders uit Amerika meegenomen, maar we hebben ook decoraties van de Action en Xenos in huis. Een leuke manier om vast in de feestdagen stemming te komen. Net zo leuk is het om wat Halloween recepten te maken en perfect dus voor het boekenweek thema. Wij maakten heksenvingers hotdogs. Onwijs makkelijk maar zeker ook griezelig recept. Leuk om samen met de kids te maken.
Je hebt alles nodig wat je ook voor een gewoon broodje hotdog nodig hebt, alleen maak je dan van de hotdogs griezelige, bloederige afgehakte fingers!
1
Done
|
Verhit een grillpan of barbecue. Laat deze goed heet worden. |
2
Done
|
Indien nodig dep de hotdogs droog. Met een scherp mesje snij je in het midden van een hotdog 3 kleine inhammen. (De knokkels) Als het goed is heb je nu een finger (Zie ook afbeelding) |
3
Done
|
Leg de hotdog fingers op de grillplaat en grill ze 5 minuten rondom. Leukste is als ze natuurlijk een beetje aangebrand grillpatroon krijgen. |
4
Done
|
Snijd de puntjes aan de bovenkant in. Spuit hier wat ketchup op en leg een hotdog finger erin. Doe er vervolgens nog wat ketchup op (bloed). Enjoy! |