Leftover Croissant Wentelteefjes

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 stuks croissant (leftover)
2 eieren
200 ml melk
1 tlp suiker
1 tlp vanille extract (optioneel)
poedersuiker
boter of (kokos)olie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Leftovers

Directions

Leftover Croissant Wentelteefjes

Ik hoor je misschien denken leftover croissantjes? Dat gebeurd nou nooit bij ons thuis. Bij ons wel! Vooral met de feestdagen als er met het ontbijt te veel opties van broodjes en anders lekkers wordt gehaald en gemaakt. Dan hou je nog wel eens wat over en zo ook croissantjes. Weggooien is zonde natuurlijk, maar croissantjes zijn de volgende dag nooit zo lekker als dat ze vers zijn. No problemo! Maak eens leftover croissant wentelteefjes. Misschien wel de lekkerste wentelteefjes die je ooit hebt gegeten.

Het recept hiervoor ontstond ooit om mijn oude werk, waar ik receptontwikkelaar was. We hadden van de dag ervoor croissantjes liggen en mijn collega wou ze weg gooien. NOWAY! en toen kwam het idee hup ei en melk erbij.

Steps

1
Done

In een kom klop de eieren los. | Voeg de melk 1 theelepel suiker en vanille (optioneel) toe en roer alles door elkaar. | Doop per één stuks de croissantjes goed in het mengsel en laat het iets van het vocht ook opnemen. |

2
Done

Verhit de boter of olie in een koekenpan. | Haal het croissantje uit het mengel, laat het iets uit lekken en leg het in de pan. | Bak de croissantjes rondom bruin in 4-5 minuten. | Leg het croissantje op een bord en bestrooi met poedersuiker.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Brownie Kerstbomen - Babies Kitchen recept
previous
Kerstbomen Brownies
Confetti Cupcakes - Babies Kitchen
next
Confetti Cupcakes

Add Your Comment