Pesto Tomaat Flammkuchen

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

(Flammkuchen) Bladerdeeg
pesto
cherry tomaten
(optioneel) salami en/of spekjes
In huis
bakpapier

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Met of zonder vlees?

Directions

Pesto Tomaat Flammkuchen

Maandag deelden ik al het recept voor klassieke flammkuchen recept met bladerdeeg dan wel. Vandaag, zoals beloofd, Logan zijn recept voor pesto tomaat flammkuchen. Koken met kinderen is ontzettend leuk en ook heel leerzaam voor hun. Door te helpen bij het koken zijn ze meer geneigd ingrediënten te proberen. Samen flammkuchen maken is onwijs leuk, want ze mogen zelf bepalen wat er op komt en ze mogen het er ook nog eens zelf op doen!

Logan wist één ding zeker hij wou spekjes, maar omdat ik niet zeker wist dat hij de klassieke flammkuch lekker vond besloot ik pesto en tomaat ook voor hem te halen. Hij voegde vervolgens nog salami en spekjes toe. Optioneel dus, deze flammkuch is zeker vegetarisch ook erg lekker. Voeg achter af bijvoorbeeld nog rucola of pijnboompitten toe (als je kind het lust!).

Wil je Klassieke Flammkuchen maken? Klik hier voor het recept.

 


Maak je een van Babies Kitchen recepten en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en#babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind! 

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 220 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier. | Rol het deeg uit op het bakpapier en prik wat gaatjes in het deeg. | Vouw 1 cm van de randen naar binnen.

2
Done

Was, droog en snij de tomaten in vieren. | Smeer een laagje pesto over het deeg. | Verdeel de tomaten en eventueel salami en spekjes over het deeg. | Zet de bakplaat 15-20 minuten in de oven tot de randen goudbruin zijn.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Klassieke Flammkuchen | Babies Kitchen
previous
Klassieke Flammkuchen van Bladerdeeg
Passiefruit IJsthee | Babies Kitchen
next
Passiefruit IJsthee

Add Your Comment